Начало » Контакти


Адрес: гр.София -1331, бул.”Сливница” (бул.”Европа”) №429
срещу Метро Люлин, между "Техномаркет Европа" и "Чефин - Ивеко"
Тел: 02/ 926 87 00
Факс: 02/926 87 77
GSM: 0889/314 026, 0888/406 872, 0899/101 914, 0899/101 913
e-mail: megatron@megatronlease.com 
Created by Net 4 You